Forum dyskusyjne o grze Call of Duty 4 na konsoli PS3 oraz forum klanu
Gość
a kiedy sa te trningi??? chcialbym nalezec do klanu bo nudzi mnie granie samemu pozdro sykru
Pan i Władca ^^
Poniedzialek, wtorek, sroda 20 30 i niedziela 20 00. Czasu polskiego. Wyslij mi inv dzisiaj kolo 20 to moze pograsz z nami i zobaczymy.
Kapitan
Witam spowrotem ;D
Jesli mozna to ja bym z checia wrocil do klanu by jeszcze raz z wami pograc ;d
Klanowicz
no nie wierze, ale jaja roOfie z powrotem hehe
Kapitan
No sam nie moge uwierzyc ;d
Do Akademii chcialbym dolaczyc. Na najblizszym trenie fajnie by bylo jakby ktos z Akademii invita mi wyslal do przetestowania itp. spraw
Kapitan
Łokej, Bodzio pozniej inv Ci wysle
Pan i Władca ^^
Jesli chcesz wrocic to juz jestes w klanie :] Widzimy sie na trenie.
...::: Trophy Hunter :::...
jeeesss xD roofi pro fhuj owner PL zapierdalacz nieziemski xD wraca do gry xD
Nowicjusz
Witam serdecznie.
Od jakiegos czasu pogrywam sobie na cod-zie i mysle ze nadszedl czas zeby sie dolaczyc do jakiegos klanu.
Jesli moglbym z wami pograc na treningach to bylbym wdzieczny a czy nadaje sie do waszego klanu to sami osadzicie.
Moje ratio to 1.19, streak 23 a xp 14408
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez joziu999 (2008-10-08 21:48:31)
Nowicjusz
Macie jakieś miejsce w klanie , wydaje mi się ze bym się nadał ponieważ nie jestem ja połowa graczy "ze grało byle zabijać " ja gram taktycznie zwłaszcza w Serach and Destroy i Dominacje też lubię starcia 1vs1 ale tylko na snajperki mam jeszcze kilka pytani :
-Kto jest liderem klanu i jakie tryby gracie żebym się mógł oswoić z tymi trybami bardziej jak bym było oczywiście w klanie : )
tylko ze ja nie mam micro brak $$
-jaki to jest klan czy na "snajpy" czy wszystkimi broniami można sie posługiwać ?
PSN ID : iisniper_cod_pl
GG: 22597182
Mam podstawowy prestiż 55 lvl ale również mam 2 profil z max prestiżem i też 55 lvl .